ILMANVAIHDON ASIANTUNTIJAT 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Ma-Pe: 08:00 - 17:00

Palvelemme Joka Arkipäivä

100% Laatutakuu

Sertifioitua Osaamista

info@iv-osaajat.fi

Kysy Lisää

Keittiöhormin puhdistus

Reilusti yli puolet kaikista kiinteistöpaloista alkaa keittiöstä, joten liesituulettimen ja poistoilmakanavan säännöllinen puhdistus sekä huolto pitäisi olla itsestäänselvyys jokaiselle asunnonomistajalle.

Tulipalo saa yleensä alkunsa kuumalle liedelle unohtuneesta kattilasta tai pannusta, joka syttyy palamaan. Siitä tulipalo yleensä leviää salamannopeasti alakattoihin ja talon rakenteisiin. Puhdistamaton keittiön savuhormi on todellinen turvallisuusriski joka kannattaa ehdottomasti puhdistaa säännöllisin väliajoin katastrofin välttämiseksi!

Puhdas rasvakanava ehkäisee tulipaloja

Kiinteistöpalojen ehkäisemisen lisäksi kanavien puhdistamisen seurauksena myös liesituuletin poistaa savun, höyryn ja rasvan hengitysilmasta laittaessasi ruokaa. Ruoanlaitosta aiheutuvat hajut poistuvat tehokkaasti keittiöstä, ennen kuin se tarttuu vaatteisiin ja kankaisiin.

Asiantunteva ilmastointikanavien ja liesituulettimen huolto sekä puhdistus myös pidentää huomattavasti niiden käyttöikää. IV-osaajat suositteleekin ilmanvaihtokanavien puhdistusta joka kolmas vuosi parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

whatchamacallit_stovetopfire