ILMANVAIHDON ASIANTUNTIJAT 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Ma-Pe: 08:00 - 17:00

Palvelemme Joka Arkipäivä

100% Laatutakuu

Sertifioitua Osaamista

info@iv-osaajat.fi

Kysy Lisää

Ilmavirran mittaus ja säätö

Ilmavirran mittaus ja säätötyö takaa kiinteistöllesi oikean ilmanvaihtuvuuden mikä ehkäisee kosteuden, homeen sekä allergeenien pääsyn hengitysilmaan. Ilmanvaihtuvuus asunnossa on yksi tärkeimmistä tekijöistä kiinteistösi kuin perheesi hyvinvoinnin kannalta, oli kyseessä sitten painovoimainen tai koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä.

Ivalo tarjoaa nyt kaikille uusille ja vanhoille asiakkaille ilmaisen 149€ arvoisen ilmamäärien mittauksen jokaisen Tarjouspaketin tilaajalle.

Ilmanvaihtojärjestelmän tehtävä on poistaa epäpuhtaudet ja tuottaa puhdasta sisäilmaa. Hyvän ilmanvaihdon tuloksena on toimiva, turvallinen, viihtyisä ja terveellinen työ- tai asuinympäristö.

Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä tulee myös huoltaa säännöllisesti, vähintään vuosittain. Kohteesta ja järjestelmästä, sekä käytetyistä ilmansuodattimista riippuen on usein tarvetta myös 1–2 kertaa vuodessa tehtäville välihuolloille.

Lakisääteinen Ilmanvaihdon puhdistus, ilmavirran mittaus ja säätö toteutetaan

• Vuosittain ravintolakeittiöissä sekä teollisuus- ja tuotantotiloissa

• Vähintään viiden vuoden välein julkisissa tiloissa sekä erityiskohteissa, kuten hotelleissa, ravintoloissa, sairaaloissa ja vanhainkodeissa, vankiloissa, kouluissa ja päiväkodeissa

• Vähintään 5 vuoden välein liike-, toimisto- ja asuinkiinteistöissä (toiminnasta ja järjestelmästä riippuen)