ILMANVAIHDON ASIANTUNTIJAT 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Ma-Pe: 08:00 - 17:00

Palvelemme Joka Arkipäivä

100% Laatutakuu

Sertifioitua Osaamista

info@iv-osaajat.fi

Kysy Lisää

Tulo- ja poistoilmakanavien puhdistus

Sisäilman puhtaus ja oikein mitoitettu ilman vaihtuvuus ovat tärkeitä asukkaiden terveydelle sekä asunnon rakenteille. Mikäli ilmanvaihto ei toimi oikein, voi myös energiahukka olla yllättävän suurta. Ja se maksaa selvää rahaa. Paloturvallisuusvaikutuksiakaan ei kannata väheksyä. Säännöllisesti ja oikein tehty puhdistus on pieni vaiva ja kustannus saavutettaviin terveys- ja kustannusvaikutuksiin verrattuna.

Miksi ilmanvaihtokanavat tulee puhdistaa?

Ilmanvaihtojärjestelmiin kertyy ajan mittaan epäpuhtauksia, kuten pölyä, siitepölyä, homesieniä, mikrobeja, bakteereja, savu-, käry- ja kemikaalien jäämiä. Myös kanaviin päässyt kosteus levittää epäpuhtauksia. Epäpuhdas sisäilma vaikuttaa suoraan terveyteen, viihtyvyyteen, paloturvallisuuteen sekä työtehoon. Toimiva ilmastointijärjestelmä paitsi parantaa sisäilmaa, myös auttaa pitämään kiinteistön rakenteet kunnossa poistamalla haitallisen kosteuden rakenteista ja parantaa samalla rakennuksen energiataloudellisuutta.

Puhdistamattomat Ilmanvaihtokanavat ovat siis todellinen palo- sekä terveysriski joka siis ehdottomasti kannattaa ennaltaehkäistä säännöllisellä ilmanvaihtokanavien puhdistuksella ja tarvittaessa desinfioinnilla.

1443477701
DuctDetail_515